Sådan forbinder du Pleo og Zapier

Forudsætninger

Hvis du ønsker at forbinde Pleo og Zapier, skal du bruge:

1. Pleo Advanced-abonnementet, som giver dig adgang til vores API

2. Admin-adgang til Zapier

3. Admin-adgang til Pleo

Hvorfor forbinde Pleo og Zapier?

Nogle eksempler, som vores egne kunder har delt med os, omfatter:

• For at synkronisere Pleo med instant messaging-programmer som Slack eller Teams:

Nogle Pleo-administratorer ville sætte pris på at få et ekstra skub uden for Pleo, når nogen bruger mere end et bestemt beløb, når der mangler en kvittering osv. Der er et væld af muligheder, afhængigt af hvilken slags meddelelser du ønsker at oprette.

Sådan synkroniserer du Pleo med software til menneskelige ressourcer som Personio

• Hver gang en ny medarbejder tiltræder, kan Zapier hjælpe med at sende deres oplysninger fra et givet regnskabssystem til Pleo. På samme måde er det også muligt at udløse en handling (f.eks. sletning af en konto) i Pleo, når en medarbejder forlader virksomheden.

Sådan synkroniserer du Pleo med visse regnskabsværktøjer, der er tilgængelige via Zapier

• Du kan eksportere udgifter til alle Zapier-apps, der indeholder mulighed for at importere de respektive Pleo-data. Selv om der er nogle regnskabssystemer på Zapier, er det en god idé at se på forhånd at undersøge, hvad de tilbyder.

Sådan forbinder du Pleo og Zapier

1. Log ind på Pleo-webappen, og gå til siden Åbn API.

2. Klik på "Opret token" øverst til højre i hjørnet. Tokenet vises kun én gang, så det er vigtigt at kopiere og gemme det et sikkert sted:

3. Log ind på Zapier.

4. Klik på "Create Zap" ("Opret zap"):

5. Tilføj Pleo som en zap.

6. Indsæt det Pleo API-token, som du gemte tidligere, og indsæt det i dette felt:

7. Klik på "Ja, fortsæt" for at give Zapier adgang til din Pleo-konto.