Bliv tilbagebetalt for private udlæg

Trin 1: Tilføj et privat udlæg

1. Tryk på +-knappen i Pleo-appen.
  2. Klik på privat udlæg.
  3. Tag et billede af kvitteringen.
  4. Tilføj alle udgiftsdetaljer. Pleo vil foreslå udgiftsdetaljer med udgangspunkt på kvitteringen. Tryk på forslagene for at bekræfte, at de er korrekte.

Trin 2: Bliv tilbagebetalt

1. Tilføj dine personlige kort- eller bankoplysninger.
    1. Gå til Konto i Pleo-appen.
    2. Tryk på Tilbagebetalingsmetoder.
    3. Tilføj dine personlige kort- eller bankoplysninger.
  2. Vent på, at udgiften bliver godkendt.
  3. Tryk Dit tilgodehavende.
    • Hvis du kan tilbagebetale dig selv, vil du kunne se knappen Få tilbagebetaling. Tryk på den, og følg anvisningerne.
    • Hvis du ikke kan tilbagebetale dig selv, kan din administrator eller bogholder gøre det for dig. Du kan se tilbagebetalingen i oversigten.
  4. Modtag din tilbagebetaling inden for 1-3 arbejdsdage.

Godt at vide: Hvis du ikke ser muligheden for at tilføje et privat udlæg eller tilbagebetalingsmetoder, skal du kontakte din administrator, som måske skal aktivere det.