Krijg vergoeding voor zelf voorgeschoten uitgaven

Stap 1: Voeg een zelf voorgeschoten uitgave toe:

1. Tik in de Pleo-app op de + knop
  2. Klik op zelf voorgeschoten uitgave
  3. Maak een foto van het bonnetje
  4. Voeg alle uitgavedetails toe - Pleo zal uitgavedetails voorstellen op basis van het bonnetje. Tik op de suggesties om te bevestigen dat ze correct zijn.

Stap 2: Ontvang terugbetaling

1. Voeg je persoonlijke kaart- of bankgegevens toe
    1. Ga in de Pleo-app naar Account
    2. Tik op Declaratiemethoden
    3. Voeg je persoonlijke kaart- of bankgegevens toe
  2. Wacht tot de uitgave is goedgekeurd
  3. Tik Verschuldigd aan jou
    • Als je jezelf kunt terugbetalen, zie je de ontvang terugbetaling-knop. Tik erop en volg de instructies.
    • Als je jezelf niet kunt terugbetalen, kan je beheerder of boekhouder je terugbetalen. Je kunt de vergoeding terugzien in het overzicht.
  4. Ontvang je declaratie binnen 1-3 werkdagen

Goed om te weten: Als je de optie om een declaratiemethode of zelf voorgeschoten uitgave toe te voegen niet ziet, neem dan contact op met je beheerder. Het kan zijn dat die dit nog moeten inschakelen.