Saat korvauksen käteismenoista

Vaihe 1: Lisää käteismeno:

1. Pleo-sovelluksessa napauta + painiketta
  2. Klikkaa käteismeno kulua
  3. Ota kuva kuitista
  4. Lisää kaikki kuluun liittyvät tiedot - Pleo ehdottaa kulun yksityiskohtia kuitin perusteella, klikkaa ehdotuksia vahvistaaksesi, että ne ovat oikein.

Vaihe 2: Saa kulukorvauksia

1. Lisää henkilökohtainen kortti- tai pankkitiedot
    1. Mene Pleo-sovelluksessa kohtaan Tili
    2. Napauta Kulukorvausmenetelmiä
    3. Lisää henkilökohtainen kortti- tai pankkitietosi
  2. Odota, että kulu hyväksytään
  3. Napauta Sinulle velkaa
    • Jos voit maksaa itsellesi korvauksen, näet Korvaus-painikkeen. Klikkaa sitä ja noudata ohjeita.
    • Jos et pysty maksamaan korvausta itse, ylläpitää tai kirjanpitäjäsi voi korvata sen sinulle. Näet korvauksen yleiskatsauksessa.
  4. Saat kulukorvauksesi 1-3 arkipäivän kuluessa

Hyvä tietää: Jos et näe mahdollisuutta lisätä käteismenoa tai lisätä kulukorvausmenetelmiä, ota yhteyttä ylläpitäjään, heidän saattaa tarvita sallia käyttöönotto.