Fejlfinding i forbindelse med afvist betaling

Har du modtaget en e-mail?

• Hvis du har modtaget en e-mail efter dit forsøg på betaling, har Pleo afvist din betaling. Sørg også for at tjekke, om e-mailen skulle være landet i din Spam/Junk-mappe.
  • Hvis du ikke har modtaget nogen e-mail, er betalingen sandsynligvis blevet afvist af forhandleren.

Afvist af Pleo

Her er de mest almindelige årsager til, at Pleo afviser din betaling:

• For lav saldo
    Der var ikke nok penge i virksomhedens Wallet til at dække betalingen. Kun administratorer kan overføre penge til virksomhedens Pleo Wallet. Hvis du ikke er administrator, skal du kontakte din administrator for at gøre vedkommende opmærksom på problemet.

• Blokeret kort
    1. Sørg for, at dit kort er aktiveret.
    2. Bekræft, at dit kort ikke er spærret.
    3. Hvis du har overskredet dine tre pinkodeforsøg, skal du nulstille din pinkode.

• Overskredet forbrugsgrænse
    Du har overskredet din daglige eller månedlige forbrugsgrænse med Pleo. Se dine grænser i Pleo, og anmod om en forhøjelse af forbrugsgrænsen for at fortsætte med dit køb.

• Forkert pinkode
    Du kan til enhver tid se din pinkode i Pleo-appen. Husk: Pinkoden til dit Pleo-kort er forskellig fra den personlige kode, du bruger til at logge ind.

Afvist af forhandleren

Her er et par ting, du kan prøve, hvis din betaling er blevet afvist af forhandleren:

• Hvis du forsøgte at betale ved at tappe kortet, skal du i stedet prøve at indsætte kortet i betalingsterminalen og indtaste din pinkode.
  • Føj dit Pleo-kort til din digitale wallet, og prøv at betale med Apple Pay eller Google Pay.
  • Hvis du har prøvet at betale med Apple Pay eller Google Pay, og det ikke virker, kan du prøve at føje kortet til din digitale wallet igen
  • Kontakt forhandleren for flere oplysninger.