Så här ger du åtkomst till bokföringsansvarig

1. Gå till Användare

2. Klicka på Lägg till användare längst upp till höger

3. Välj Har du en extern redovisningskonsult? Bjud in dem

4. Välj åtkomsttyp

5. Ange deras information (navn och email)

6. Bokföringsansvarig kommer nu att få ett e-postmeddelande där denne uppmanas att gå med i ditt företag

Bra att veta: Bokhållare har inte tillgång till Pleo-kort.

Begränsad åtkomst låter din externa bokhållare göra det:

• Se och redigera utgifter

• Redigera inställningar

• Exportera transaktioner

Utökad åtkomst omfattar allt som begränsad åtkomst ger, plus möjligheten att:

• Lägg till och redigera användare

• Ställ in och kontrollera köpgränser

• Få tillgång till företagets wallet

Ytterligare behörigheter för bokförare

Som standard kan bokhållare (även de med utökad åtkomst) inte reglera utgifter för Pocket, uttag pengar eller aktivera automatisk uppladdning för din Wallet. Men administratörer kan alltid ändra detta och ge en bokhållare tillgång till en eller båda funktionerna. Så här gör du:

1. Gå till Användare.

2. Klicka på en bokhållare.

3. Kryssa i rutorna för att aktivera eller inaktivera ytterligare behörigheter:

Vill du ändra en bokhållares åtkomstnivå?

Klicka på knappen Redigera som är understruken i bilden ovan.

Vad kostar det att bjuda in en extern bokhållare?

Ta reda på om din prisplan inkluderar gratis eller betald tillgång till externa bokhållare: