Bjud in extern redovisningskonsult till Pleo

Så här ger du åtkomst till redovisningskonsult

1. Gå till "Användare".

2. Klicka på "Lägg till användare" längst upp till höger.

3. Klicka på "Bjud in en extern redovisningskonsult":

4. Välj åtkomsttyp.

5. Ange deras information (navn och email).

6. Redovisningskonsult kommer nu att få ett e-postmeddelande där denne uppmanas att gå med i ditt företag.

Bra att veta: Redovisningskonsulter har inte tillgång till Pleo-kort.

Begränsad åtkomst låter din externa redovisningskonsult göra det:

• Se och redigera utgifter

• Redigera inställningar

• Exportera transaktioner

Utökad åtkomst omfattar allt som begränsad åtkomst ger, plus möjligheten att:

• Lägg till och redigera användare

• Ställ in och kontrollera köpgränser

• Få tillgång till företagets wallet

Ytterligare behörigheter för redovisningskonsulter

Som standard kan redovisningskonsulter (även de med utökad åtkomst) inte reglera utlägg, uttag pengar eller aktivera automatisk uppladdning för din Wallet. Men administratörer kan alltid ändra detta och ge en redovisningskonsult tillgång till en eller båda funktionerna. Så här gör du:

1. Gå till "Användare".

2. Klicka på en redovisningskonsult.

3. Kryssa i rutorna för att aktivera eller inaktivera ytterligare behörigheter:

Vill du ändra en redovisningskonsults åtkomstnivå?

Klicka på knappen "Redigera" som är understruken i bilden ovan.

Vad kostar det att bjuda in en extern redovisningskonsult?

Ta reda på om din prisplan inkluderar gratis eller betald tillgång till externa redovisningskonsulter: