Wallet-påfyllning inte mottagen

Beroende på vilken påfyllningsmetod du använder bör du få din Wallet-påfyllning inom 5 arbetsdagar.

Det finns några anledningar till varför du kanske inte har fått din Wallet-påfyllning:

• Din första Wallet-påfyllning eller du har bytt bankkonton
    För din första Wallet-påfyllning eller påfyllningar från nya bankkonton kommer Pleo att behöva verifiera ditt bankkonto för att säkerställa att det matchar namnet på din organisation i Pleo.

• Du använde fel bankkonto
    Om du skickar pengar från ditt personliga bankkonto eller ett bankkonto med ett annat namn, kommer pengarna att returneras till dig inom 7 arbetsdagar.
    Obs: I vissa fall kommer Pleo att behöva bevis på överföringen. Om så är fallet kommer administratören att få ett mail med begäran om det.

• Autogiro inte mottaget
    Så snart autogirot triggas kan du se överföringen som väntande i din Wallet. Det kan ta upp till 5 arbetsdagar innan autogiroöverföringar läggs till i din Wallet.

Om du fortfarande inte har fått din Wallet-påfyllning efter 5 arbetsdagar, kontakta vårt supportteam med betalningsbeviset till hands.