Opwaardering van Wallet niet ontvangen

Afhankelijk van de gebruikte opwaardeermethode ontvang je je Wallet-opwaardering binnen 5 werkdagen.

Er zijn een paar redenen waarom je je Wallet-saldo niet hebt ontvangen:

• Je eerste Wallet-opwaardering of je hebt een nieuwe bankrekening
    Voor het eerste tegoed in je wallet of tegoeden van nieuwe bankrekeningen moet Pleo je bankrekening verifiëren om er zeker van te zijn dat deze overeenkomt met de naam van je organisatie in Pleo.

• Je hebt de verkeerde bankrekening gebruikt
    Als je het saldo overmaakt vanaf je persoonlijke bankrekening of een bankrekening met een andere naam, wordt het saldo binnen 7 werkdagen naar je teruggestort.
    Opmerking: In sommige gevallen heeft Pleo een bewijs van overschrijven nodig. Als dit het geval is, ontvangt de beheerder een e-mail met het verzoek.

• Automatisch saldo toevoegen niet ontvangen
    Zodra Automatisch saldo toevoegen is geactiveerd, zie je de overschrijving als in behandeling in je Wallet. Bij Automatisch saldo toevoegen duurt het doorgaans tot 5 werkdagen voordat het aan je Wallet is toegevoegd.

Als je Wallet na 5 werkdagen nog niet is opgewaardeerd, neem dan contact op met ons Ondersteuningsteam met het bewijs van betaling bij de hand.