Lämna in ett formellt klagomål

Om saker och ting inte fungerade som det var tänkt kan du lämna in ett formellt klagomål genom att kontakta vårt supportteam.

För att lämna in ett klagomål:

1. Logga in för att kontakta vår kundsupport
  2. Lämna in ett klagomål till en av våra supportagenter, ange följande uppgifter:
    • Ditt fullständiga namn
    • Mailadressen som är registrerad för Pleo-kontot
    • Företagsnamn
    • Beskrivning av problemet
  3. Pleo kommer att undersöka ditt klagomål och kontakta dig om vi behöver mer information eller om vi har en uppdatering om ditt klagomål.

Vi gör alltid vårt bästa för att hantera klagomål snabbt och effektivt. Om det inte går att hitta en omedelbar lösning kommer vi att hålla dig uppdaterad under hela vår utredning och siktar på att lösa ärendet så snart som möjligt.

Vill du veta mer? Ta en titt på vår process för att hantera klagomål.