Dien een formele klacht in

Als er iets niet goed is gegaan, kun je een formele klacht indienen door contact op te nemen met onze klantenservice.

Om een klacht in te dienen:

1. Log in om contact op te nemen met ons ondersteuningsteam
  2. Dien een klacht inbij een van onze ondersteuningsmedewerkers en geef de volgende gegevens op:
    • Je volledige naam
    • Het e-mailadres dat geregistreerd is bij het Pleo-account
    • Bedrijfsnaam
    • Beschrijving van het probleem
  3. Pleo zal je klacht onderzoeken en contact met je opnemen als we meer informatie nodig hebben of als we een update hebben.

We doen ons best om klachten snel en effectief af te handelen. Als een directe oplossing niet mogelijk is, houden we je gedurende ons onderzoek op de hoogte en streven naar een snelle oplossing.

Wil je meer weten? Bekijk ons klachtenproces.