Indgiv en formel klage

Hvis tingene ikke fungerede efter hensigten, kan du indgive en formel klage ved at kontakte vores supportteam.

Sådan indgiver du en klage:

1. Log ind for at kontakte vores kundesupport.
  2. Indgiv en klage til en af vores supportmedarbejdere, og angiv følgende oplysninger:
    • Dit fulde navn
    • E-mailadressen, der er registreret for Pleo-kontoen
    • Virksomhedens navn
    • Beskrivelse af problemet
  3. Pleo vil undersøge din klage og kontakte dig, hvis vi har brug for flere oplysninger, eller hvis vi har en opdatering på din klage.

Vi gør altid vores bedste for at håndtere klager hurtigt og effektivt. Hvis en øjeblikkelig løsning ikke er mulig, holder vi dig opdateret i løbet af hele processen, og vi bestræber os på at løse sagen så hurtigt som muligt.

Vil du vide mere? Tag et kig på vores proces for at indgive klager.