Vad ska du göra om du ser meddelandet: "Det gick inte att hämta engagemangsbesked"

Orsaken:

Det här felet orsakas av en datamissmatchning mellan Pleo och vår betalningsförmedlare.

Lösningen:

Alla saldouppgifter synkroniseras dagligen (runt midnatt) och det brukar normalt sett få balansräkningen på fötter igen. Försök att ladda ner ditt utdrag igen nästa dag, så bör det fungera. Om du har väntat till nästa dag och nedladdningen av saldoutdraget fortfarande inte fungerar, vänligen kontakta vårt supportteam.

Om du akut behöver kontrollera ditt löpande saldo kan du alltid göra det på sidan Exportera - Wallet: