Je externe boekhouder uitnodigen voor Pleo

De boekhouder toegang verlenen

1. Ga naar "Gebruikers".

2. Klik rechtsboven op "Lid toevoegen".

3. Selecteer "Externe boekhouder uitnodigen":

4. Kies voor beperkte of uitgebreide toegang.

5. Vul de naam en het e-mailadres in.

6. Je boekhouder krijgt een e-mail met de uitnodiging zich aan te sluiten bij je bedrijf.

Beperkte toegang laat uw externe boekhouder:

• Uitgaven bekijken en bewerken

• Boekhoudkundige instellingen bewerken

• Uitgaven exporteren

Uitgebreide toegang omvat alles wat beperkte toegang geeft, plus de mogelijkheid om:

• Mensen uitnodigen en verwijderen van de Pleo-account

• Limieten voor uitgaven instellen en controleren

• De Wallet-pagina openen

Extra boekhouder-rechten

Standaard kunnen boekhouders (zelfs die met uitgebreide toegang) geen zelf voorgeschoten uitgaven verrekenen, geen geld van de Wallet, of auto-top* up voor uw Wallet inschakelen. Maar beheerders kunnen dit altijd veranderen en een boekhouder toegang geven tot een of beide functies. Dat gaat als volgt:

1. Ga naar "Gebruikers".

2. Klik op een boekhouder.

3. Kruis de vakjes aan om de extra rechten in of uit te schakelen:

Wilt u het toegangsniveau van een boekhouder wijzigen?

Klik op de knop "Aanpassen", onderstreept in de bovenstaande afbeelding.

Wat kost het om een externe boekhouder uit te nodigen?

Zoek uit of uw tariefplan gratis of betaalde toegang tot externe boekhouders omvat: