SAML SSO:n määrittäminen Okta- tai Microsoft Entra ID -palvelun tai mukautetun käyttöönoton avulla

SAML SSO on saatavilla vain, jos sinulla on Advanced- tai Beyond-sopimus.

SAML SSO mahdollistaa pääsyn Pleoon organisaatiosi tunnistustietojen tarjoajan kautta, mikä parantaa tehokkuutta ja turvallisuutta.

SAML SSO:n määrittäminen Pleossa

1. Siirry kohtaan Asetukset
  2. Valitse Integraatiot
  3. Klikkaa SAML-kertakirjautuminen
  4. Valitse tunnistustietojen tarjoaja tai valitse mukautettu asetus muille palveluntarjoajille, jotka tukevat SAML 2.0:aa
  5. Noudata näytön ohjeita integraation määrityksessä, saatat tarvita IT-osastosi apua tunnistustietojen tarjoajan käyttöön
  6. Klikkaa Tallenna määritys

Testaa SAML SSO:ta ja ota se käyttöön seuraavasti:

1. Siirry kohtaan Poikkeukset
  2. Lisää yksi Admin, jotta vältät tilin lukitsemisen
  3. Testaa määritystä
  4. Ota SAML SSO organisaation käyttöön valitsimen avulla

Jos sinut lukitaan ulos tililtäsi, ota yhteyttä Customer success manageriisi, jolta saat lisäapua.

Hyvä tietää:

• Samaan monen yksikön tiimin tiliin ei voida liittää useita IDP-toimijoita.
  • SAML SSO:n käyttöönotto ei keskeytä aktiivisia käyttäjäistuntoja, mutta kaikissa uusissa istunnoissa sisäänkirjautuminen on tehtävä SSO:n kautta.
  • Voit poistaa tiettyjen käyttäjien sisäänkirjautumisen SSO:n kautta lisäämällä heidät Poikkeukset-listalle