Du kan opsætte SAML SSO med Okta, Microsoft Entra ID eller en brugerdefineret opsætning

SAML SSO er kun tilgængelig, hvis du har et Advanced- eller Beyond-abonnement.

SAML SSO giver adgang til Pleo gennem din organisations identitetsudbyder, hvilket forbedrer effektivitet og sikkerhed.

Sådan opsætter du SAML SSO til Pleo:

1. Gå til Indstillinger .
  2. Vælg Integrationer.
  3. Klik på SAML Single sign-on.
  4. Vælg din identitetsudbyder, eller vælg en brugerdefineret opsætning for andre udbydere, der understøtter SAML 2.0.
  5. Følg instruktionerne på skærmen for at konfigurere integrationen – du skal muligvis bruge din IT-afdeling til at få adgang til din identitetsudbyder.
  6. Klik på Gem konfiguration.

Test og aktivér SAML SSO:

1. Gå til Undtagelser.
  2. Tilføj en af administratorerne for at undgå, at du bliver låst ude af kontoen.
  3. Test opsætningen .
  4. Slå knappen til for at aktivere SAML SSO for organisationen.

Hvis du ved en fejl bliver låst ude af din konto, kan du kontakte din customer success manager for at få yderligere hjælp.

Værd at vide!

• Det er ikke muligt at have flere IDP'er forbundet med den samme konto på tværs af enheder
  • Aktivering af SAML SSO forstyrrer ikke aktive brugersessioner, men for enhver ny session vil login med SSO være obligatorisk
  • Det er muligt at undtage brugere fra at logge ind med SSO ved at føje dem til listen over undtagelser.