SAML SSO:n määrittäminen Okta- tai Azure-palvelun avulla

SAML SSO on saatavilla vain, jos sinulla on Advanced-sopimus. Jos sinulla ei ole vielä Advanced-sopimusta, ota yhteyttä omaan Customer success manageriisi keskustellaksesi mahdollisuuksista.

SAML:n aktivoiminen Pleossa:

1. Saat Pleo ID:n ottamalla yhteyttä Pleoon.

2. Luo uusi sovellus Pleoa varten Oktassa tai Azuressa, saatat tarvita IT-osastosi apua.
    • OKTA:
      1. Lue uusi sovellus siten, että NameId on määritetty muotoon EmailAddress.
      2. Määritä kirjautumisen URL-osoitteeksi https://auth.pleo.io/saml/${PLEO_ID}/callback.
      3. Klikkaa Näytä SAML-määrityksen ohjeet.
      4. Jaa kertakirjautumisen URL-osoite, myöntäjä ja varmenne Pleon kanssa

• Microsoft Azure:
      1. Luo uusi Enterprise Application Pleoa varten.
      2. Siirry Kertakirjautumiseen.
      3. Määritä Entity-Id muotoon pleoio://${PLEO_ID}.
      4. Määritä Reply URL -osoitteeksi https://auth.pleo.io/saml/${PLEO_ID}/callback.
      5. Määritä Sign on URL -osoitteeksi https://auth.pleo.io/saml/${PLEO_ID}/login.
      6. Määritä NameId muotoon EmailAddress.
      7. Jaa Entity-Id, sertifikaatti ja Login URL Pleon kanssa.

3. SAML-asetusten pitäisi olla valmiina 1–2 arkipäivän kuluessa – Pleo ilmoittaa siitä sähköpostitse.