Opsæt SAML-SSO med Okta eller Azure

SAML-SSO er kun tilgængelig, hvis du har et Advanced-abonnement. Hvis du endnu ikke har et Advanced-abonnement, kan du kontakte din customer success manager for at drøfte mulighederne.

Sådan aktiverer du SAML for Pleo:

1. Kontakt Pleo for at få dit Pleo-id

2. Opret en ny ansøgning til Pleo i Okta eller Azure – du kan få brug for din IT-afdeling til dette
    • OKTA:
      1. Opret en ny ansøgning med navne-id'et konfigureret som EmailAddress
      2. Konfigurer URL-adressen til login til https://auth.pleo.io/saml/${PLEO_ID}/callback
      3. Klik på Vis opsætningsinstruktionerne til SAML
      4. Del URL-adressen til Single sign-on, udsteder og certifikat med Pleo
    • Microsoft Azure:
      1. Opret en ny Enterprise-ansøgning til Pleo
      2. Gå til Single sign-on
      3. Konfigurer Enheds-id som pleoio://${PLEO_ID}
      4. Konfigurer URL-adressen til svar til https://auth.pleo.io/saml/${PLEO_ID}/callback
      5. Konfigurer URL-adressen til login til https://auth.pleo.io/saml/${PLEO_ID}/login
      6. Konfigurer Navne-id'et som EmailAddress
      7. Del enheds-id'et, certifikatet og URL-adressen til login med Pleo

• Din opsætning af SAML bør være klar inden for 1-2 hverdage – Pleo giver dig besked via e-mail