Toimittajan laskun maksaminen

1. Lisää lasku Pleoon
    1. Siirry kohtaan Laskut
    2. Napsauta Lisää lasku
    3. Lataa lasku

Mitä laskun pitäisi sisältää?

• Toimittajan nimi tai freelancerin/urakoitsijan koko nimi
      • Määrä ja valuutta

• Palveluiden kuvaus

• Yrityksesi nimi

2. Laskun hyväksyminen
    Lisää useita tarkastajia valitsemalla lasku ja napsauttamalla Pyydä hyväksyntöjä. Kaikki tarkastajat saavat sähköpostin, jossa heitä pyydetään hyväksymään lasku.
    Hyvä tietää: Kaikkien tarkastajien on hyväksyttävä lasku ennen kuin lasku voidaan maksaa

3. Syötä maksutiedot
    Jos maksat ensimmäistä kertaa toimittajalle, sinun on lisättävä maksutiedot:
    1. Valitse lasku
    2. Klikkaa Lisää maksutiedot
    3. Lisää toimittajan maksutiedot

4. Toimittajan tietojen vahvistaminen
    Jos maksat toimittajalle ensimmäistä kertaa, Pleo tarkistaa maksutiedot. Tämä tapahtuu yleensä saman työpäivän aikana.

5. Aikatauluta maksu
    Valitse yksi tai useampi lasku ja valitse:
    • Maksa nyt
    • Aikatauluta valitulle päivälle
    • Ajasta määräpäivään

Huomautus: Yhdysvaltalaiset asiakkaat eivät voi maksaa toimittajien laskuja Pleon kautta.

• Pleo-sovelluksen kautta Yhdysvaltain asiakkaat eivät voi maksaa toimittajalaskuja.
  • Xero-, Quickbooks-, DATEV Unternehmen Online-, Sage 50- ja Netsuite-integraatiot eivät tue toimittajalaskuja.