Lisää varoja Wallettiisi

Ensimmäisen Wallet-lisäyksen tai eri pankkitililtä tulevien lisäysten saapuminen kestää muutaman arkipäivän, koska Pleon on tarkistettava pankkitilisi.

Automaattinen lisäys (suositeltu)

Ota automaattinen lisäys käyttöön

Automaattisen täydennyksen avulla voit ladata lompakkoasi automaattisesti, kun saldosi laskee alle asetetun kynnysarvon tai tietyn aikataulun mukaisesti (euroalueen maissa). Automaattisen täydennyksen voi määrittää suoraveloitussopimuksen tai automaattisen pikalisäyksen avulla (vain Iso-Britannia ja tietyt pankit).

Odotettu lisäysaika: Suoraveloitus - enintään 5 arkipäivää, automaattinen pikalataus - muutamassa minuutissa.

Hyvä tietää:

Kerran siirto

1. Siirry kohteeseen Wallet
  2. Napsauta Top-up
  3. Valitse Pankkisiirto
  4. Noudata ohjeita:
    • Välitön lisäys (vain UK, FR, NL): Valitse pankkisi tehdäksesi siirron avoimen pankkitoiminnan kautta
      Arvioitu lisäysaika: muutamissa minuuteissa

• Manuaalinen siirto:
      Jos et näe maksutietoja heti, valitse Pankkisiirron tiedot.
      Huomautus: Varmista, että tilisiirto tehdään yrityksen pankkitililtäsi.
      Odotettu täydennysaika: seuraavan työpäivän kuluessa (pankistasi ja valitsemastasi maksutavasta riippuen)

• Täydennä Plaidin avulla (vain Yhdysvalloissa): Yhdistä pankkitilisi Plaidin kautta
      Odotettu lisäysaika: 4 työpäivää