Fyll på din Wallet

Din första Wallet-påfyllning eller påfyllningar från ett annat bankkonto kommer att ta några arbetsdagar på sig att komma fram, eftersom Pleo behöver verifiera ditt bankkonto.

Autogiro (rekommenderas)

Aktivera autogiro

Med autogiro kan du automatiskt fylla på din plånbok när ditt saldo faller under en förinställd nivå eller enligt ett visst schema (för euroländer). Påfyllning med autogiro sker genom ett avtal om direktdebitering eller omedelbar automatisk påfyllning (endast i Storbritannien och vissa banker).

Förväntad tid för påfyllning: Direktdebitering - upp till 5 arbetsdagar, omedelbar automatisk påfyllning - inom några minuter

Bra att veta:

Engångsöverföring

1. Navigera till Wallet
  2. Klicka på Fyll på
  3. Välj Banköverföring
  4. Följ anvisningarna:
    • Omedelbar påfyllning (endast Storbritannien, Frankrike, Nederländerna): Välj din bank för att göra en överföring via open banking
      Beräknad tid för påfyllning: inom några minuter

• Manuell överföring:
      Om du inte ser betalningsuppgifterna direkt, klicka på Banköverföringsuppgifter.
      Obs: Se till att göra överföringen från ditt företags bankkonto.
      Förväntad tid för påfyllning: inom nästa arbetsdag (beroende på din bank och vald betalningsmetod)

• Fyll på via Plaid (endast i USA): Anslut till ditt bankkonto genom Plaid
      Förväntad tid för påfyllning: 4 arbetsdagar