Overfør penge til din Wallet

Der går som regel et par hverdage, før du modtager pengene fra din første Wallet-opfyldning eller overførsel fra en anden bankkonto, da Pleo først skal verificere din konto.

Automatisk opfyldning (anbefalet)

Aktivér automatisk opfyldning

Automatisk opfyldning giver dig mulighed for automatisk at overføre penge til din Wallet, når din saldo falder under den indstillede tærskel eller efter en bestemt tidsplan (for eurolande). Automatisk opfyldning opsættes via en aftale om direkte debitering eller øjeblikkelig automatisk opfyldning (kun Storbritannien og specifikke banker).

Forventet tidspunkt for opfyldning: Direkte debitering tager op til 5 hverdage, mens øjeblikkelig automatisk opfyldning modtages inden for få minutter

Værd at vide:

• Hvis indstillingen for automatisk opfyldning ikke er synlig, betyder det, at du ikke er berettiget til denne funktion.
  • For Danmark: Du skal indsende en Mastercard Overførselsservice, før du kan oprette automatisk opfyldning.

Engangsoverførsel

1. Gå til Wallet
  2. Klik på Overfør penge
  3. Vælg bankoverførsel
  4. Følg instruktionerne:
    • Øjeblikkelig opfyldning (kun UK, FR, NL): Vælg din bank for at overføre via open banking
      Forventet tidspunkt for opfyldning: inden for få minutter

• Manuel overførsel:
      Hvis du ikke ser betalingsoplysningerne med det samme, skal du klikke på Bankoverførselsoplysninger.
      Bemærk: Sørg for at foretage overførslen fra din virksomheds bankkonto.
      Forventet tidspunkt for opfyldning: inden for den næste hverdag (afhængigt af din bank og valgte betalingsmetode)

• Opfyldning via Plaid (kun USA): Opret forbindelse til din bankkonto via Plaid
      Forventet tidspunkt for opfyldning: 4 hverdage