Je Wallet opwaarderen

Voor je eerste Wallet-opwaardering of opwaarderingen vanuit een andere bankrekening duurt de overschrijving een paar werkdagen, omdat Pleo je bankrekening moet verifiëren.

Automatisch saldo toevoegen (aanbevolen)

Automatisch saldo toevoegen inschakelen

Automatisch saldo toevoegen stelt je in staat om je wallet automatisch aan te vullen wanneer je saldo onder de ingestelde drempel komt of volgens een specifiek schema (voor eurolanden). Automatisch saldo toevoegen kun je instellen via een overeenkomst voor automatische incasso of direct automatisch aanvullen (alleen in het VK en bij bepaalde banken).

Verwachte tijd voor saldo aanvullen: Automatische incasso - tot 5 werkdagen, Automatisch saldo toevoegen - binnen enkele minuten

Goed om te weten:

• Als de optie voor automatisch saldo toevoegen niet zichtbaar is, betekent dit dat je er geen gebruik van kunt maken.
  • Voor Denemarken: Je moet een Mastercard Overførselsservice indienen voordat je Automatisch saldo toevoegen kunt instellen.

Eenmalige overschrijving

1. Navigeer naar Wallet
  2. Klik op Saldo aanvullen
  3. Selecteer Bankoverschrijving
  4. Volg de instructies:
    • Directe aanvulling van saldo (alleen VK, FR, NL): Selecteer je bank om een overschrijving te maken via open banking
      Verwachte bijvultijd: binnen enkele minuten

• Handmatig overschrijven:
      Als je de betalingsgegevens niet meteen ziet, klik dan op Bankoverschrijvingsgegevens.
      Opmerking: Zorg ervoor dat je overschrijft vanaf de bankrekening van je bedrijf.
      Verwachte tijd voor aanvullen: binnen de volgende werkdag (afhankelijk van je bank en gekozen betaalmethode)

• Opwaarderen via Plaid (alleen VS): Verbind met je bankrekening via Plaid
      Verwachte aanvultijd: 4 werkdagen