Unohdit salasanan

TYÖNTEKIJÖILLE

Jos unohdit pääsykoodisi, ylläpitäjä voi nollata pääsykoodisi puolestasi.

1. Pyydä ylläpitäjääsi nollaamaan pääsykoodisi
  2. Saat nollauskoodin sähköpostitse
  3. Nollaa pääsykoodisi 24 tunnin sisällä

YLLÄPITÄJILLE

Jos unohdit pääsykoodisi:

• Sinä olet ainoa ylläpitäjä
    Ota yhteyttä tukeen, he voivat lähettää sinulle sähköpostitse pääsykoodin nollaukseen. Varmista, että sinulla on seuraavat tiedot valmiina
    • Jos olet täydentänyt Wallettiasi: Todiste maksusta viimeisimmälle Walletin täydennykselle
    • Jos et ole täydentänyt Wallet-tiliäsi: Yrityksen pankkitiliote, jossa näkyy yrityksen nimi ja tilinumero