Sub-Walletit

Voit luoda Sub-Walletien avulla erillisiä Walletteja, joita voi käyttää vain tiettyihin tarkoituksiin. Voit luoda esimerkiksi Sub-Walletin mainostamista varten, jotta varmistat, että Sub-Walletin  budjettia käytetään vain mainostarkoituksiin.

Miten se toimii?

Sub-Walletit ovat osa pääasiallista Pleo Walletia, mutta niillä on omat käyttökohtaiset kortit tai niihin on kohdistettu työntekijöitä, jotka voivat käyttää varoja. Käyttökohtainen kortti tai työntekijä voidaan kohdistaa vain yhteen Walletiin – joko Main Walletiin tai Sub-Walletiin, jotta varmistetaan, että ostot vähennetään oikeasta saldosta.

Kun kohdistat työntekijän Sub-Walletiin, kaikki työntekijän henkilökohtaiset kortit kohdistetaan Sub-Walletiin.
Jos työntekijällä on esimerkiksi sekä fyysinen että käyttökohtainen kortti, molemmilla korteilla tapahtunut kulutus vähennetään Sub-Walletista. Tällä hetkellä ei ole mahdollista kohdistaa käyttäjän henkilökohtaisia kortteja erillisiin Walleteihin.

• Jos osto on tehty kohdistetulla kortilla, oston summa vähennetään Sub-Walletista.

• Jos osto on tehty Sub-Walletiin kohdistetulla kortilla, mutta oston summa ylittää Sub-Walletin käytettävissä olevan saldon, osto hylätään, sillä varat eivät riitä.

Hyvä tietää:

• Yrityksellä voi olla enintään viisi Sub-Walletia

• Sub-Walletin luominen on ilmaista

Sub-Walletien käyttö

Luo Sub-Wallet seuraavasti:

1. Kirjaudu Pleo-tiliisi

2. Siirry Wallet-sivulle, jossa näet Sub-Walletin bannerin

3. Luo se klikkaamalla banneria ja noudata ohjeita.

Huomautus:

• Admin-järjestelmävalvojat ja kirjanpitäjät voivat luoda Sub-Walletin.

Varojen siirtäminen Sub-Walletiin:

1. Klikkaa Sub-Walletia

2. Klikkaa kohtaa Siirrä rahaa

3. Syötä siirrettävä summa ja klikkaa sitten Siirrä rahaa.

Huomautus: Tällä hetkellä on mahdollistaa siirtää varoja ainoastaan Main Walletista Sub-Walletiin ja takaisin. Jos haluat siirtää varoja Sub-Walletista toiseen, sinun on ensin siirrettävä varat takaisin Main Walletiin ja sitten toiseen Sub-Walletiin.

Korttien kohdistaminen Sub-Walletiin:

1. Klikkaa Sub-Walletia

2. Klikkaa kohtaa Lisää kortti

3. Valitse kortti, jonka haluat lisätä.

Sub-Walletin poistaminen:

1. Siirry Pleo Walletiin

2. Klikkaa Sub-Walletia, jonka haluat poistaa

3. Vieritä oikeaan alakulmaan ja klikkaa kohtaa ”...”, josta näet kohdan ”Poista”. Poista Sub-Wallet klikkaamalla tätä.

Huomautus:  Kun poistat Sub-Walletin, jäljellä olevat varat siirretään automaattisesti Main Walletiin, samoin Sub-Walletin kortit kohdistetaan uudelleen Main Walletiin.