Miten vain kulukorvauksia käyttävä työntekijä eroaa kortinhaltijasta?

Miksi myöntäisit käyttöoikeuden Kulukorvauksiin, mutta et Pleo-korttiin?

Jos työntekijällä on vain vähän yrityskuluja muutaman kerran vuodessa, saatat haluat rajoittaa hänen käyttöoikeutensa vain Kulukorvauksiin. Tämä tarkoittaa sitä, että hänellä ei ole fyysisen tai virtuaalisen Pleo-kortin käyttöoikeutta, mutta hän voi lähettää käteismenoja ja korvata niitä itselleen Pleo-sovelluksen kautta. Vain kulukorvauksia käyttävät tiimin jäsenet lasketaan silti mukaan valitun sopimuksesi tiimin jäsenten kokonaismäärään.

Muista, että jos Kulukorvaukset on otettu käyttöön Pleo-tilillä, ne ovat kaikkien tiimin jäsenten käytössä. Kortinhaltija voi siis lähettää käteismenoja, vaikka näin tulisi käydä vain satunnaisesti (eli jos hän unohtaa Pleo-kortin tai on maksanut yrityskulun käteisellä).

Miten kutsut työntekijän vain Kulukorvauksia käyttäväksi työntekijäksi?

1. Siirry Pleo-verkkosovelluksessa Ihmiset-sivulle.

2. Klikkaa ”Lisää jäsen”.

3. Kun olet lisännyt yhden tai useampia sähköpostiosoitteita, valitse ”Vain kulukorvaukset”:

Jos kutsut työntekijän käyttämään vain kulukorvauksia ja hän tarvitsee myöhemmin kortin:

1. Siirry Ihmiset-sivulle.

2. Klikkaa työntekijää.

3. Klikkaa ”Ota kortit käyttöön”:

Miten käytät Kulukorvauksia

Kun olet hyväksynyt kutsun ja määrittänyt kirjautumistiedot Pleo-kirjautumiseen, tässä ohjeet, miten voit lähettää kuluja ja saada kulukorvauksen.

Miten käytät Pleoa, jos olet kortinhaltija

Sinulla saattaa kortinhaltijana olla käyttöoikeus virtuaaliseen Pleo-korttiin, fyysiseen Pleo-korttiin tai molempiin! Jos et tilaa fyysistä korttia, admin-järjestelmävalvojasi huolehtii siitä. Sinun on aktivoitava korttisi yhdistämällä se tiliisi Pleo-sovelluksessa. Tässä ohjeet Pleo-kortin (-korttien) aktivoimiseen.

Jos admin-järjestelmävalvojasi ottaa Kulukorvaukset käyttöön kaikille, voit noudattaa myös edellä olevan osion ohjeita.