Fejlfindingsguide til NetSuite

Problemer under opsætningen af integrationen

Her er nogle almindelige problemer, og hvordan du kan løse dem:

Problemer

Forslag til løsning

Du er i gang med installationen, men kan ikke få adgang til Pleo-dashboardet i NetSuite.

Vent 10-15 minutter, indtil installations-/opdateringsprocessen er fuldført.

Du kan ikke se installationsmuligheden i NetSuite

Dette skyldes manglende administratorrettigheder. Bed brugeren med administratorrettigheder om at fortsætte installationen.

Du modtager en e-mail ved installation

Prøv igen, hvis problemet fortsætter, eller kontakt support.

Du kan ikke se Transaktioner > Pleo > Dashboard

Søg efter Pleo Dashboard i Netsuite for at se, om du har adgang. Ellers skal du bede brugeren med administratorrettigheder om at fortsætte med opsætningen.

Du kan ikke se datterselskaberne på Netsuite Dashboard

Datterselskabet skal aktiveres:

1. Gå til Opsætning i NetSuite
  2. Klik på Datterselskab
  3. Fjern markeringen af Datterselskabet er inaktivt

Du kan ikke se hele kontoplanen

Der kan i øjeblikket kun vises 2.000 poster.

Du kan stadig knytte kategorier til internt NetSuite-ID:

1. Gå til Kontoplan og klik på Vis på den konto, du ønsker ID'et for
  2. Du finder det interne NetSuite-ID sidst i URL'en (kommer efter "id=")

Auth eller Autorisation mislykkes, når du er logget ud

1. Log ind på Pleo
  2. Prøv at køre forbindelsesflowet

Eksportfejl

Her er nogle almindelige eksportfejl og årsagen til dem:

Pleo-fejl

Hvad skete der i NetSuite?

“You have entered an Invalid Field Value X for the following field: location”

Tagværdien eller taggruppen er ikke relevant for datterselskabet.

Tjek indstillingen ved at:

1. Gå til NetSuite
  2. Gå til taglisten
  3. Klik på tagværdi efterfulgt af rediger

“Code: PLEO_NO_ACCOUNT : You have not provided an account for this expense. Please assign one and try again.”

Udgiften har ikke en NetSuite-konto knyttet til sig.

Tilføj en kategori, der er knyttet til et internt NetSuite-ID, og prøv at eksportere igen.

“Code: PLEO_NO_TAX_CODE : Tax is set on this expense but no NetSuite Tax Code has been assigned”

NetSuite-momskoden er ikke blevet tildelt.

Tildel momskoden:

1. Gå til Indstillinger i Pleo
  2. Klik på Regnskab
  3. Rul ned til Momskoder, og tilføj dem

“Code: PLEO_NO_TAX_POSTING_ACCOUNT : Unable to find posting account for Tax Code ####”

eller

“Code: INVALID_TAX_ACCOUNT: No sales tax account can be found with the tax code ####”

Der kan ikke findes nogen momskonto med momskoden ####

NetSuite kunne ikke tilknytte momskode-ID'et.

Tjek momskode-ID'et:

1. Gå til Indstillinger i Pleo
  2. Klik på Regnskab
  3. Rul ned til Momskoder, og tjek momskode-ID'et

“Code: INVALID_TAX_ACCOUNT: You have not provided a NetSuite Tax Code ID for this expense.”

Der er ikke angivet nogen NetSuite-momskode for udgiften.

Tilføj momskode-ID:

1. Gå til Indstillinger i Pleo
  2. Klik på Regnskab
  3. Rul ned til Momskoder, og tilføj momskode-ID'er for alle poster

“Code: PLEO_UNSUPPORTED_EXPENSE_TYPE: External/Direct reimbursements cannot be balanced.”

Opdater din Suiteapp

Udgift i Pleo sidder fast i eksportkøen

1. Gå til Transaktioner > Pleo > Dashboard i NetSuite

2. Klik på Tjek nu

3. Sørg for, at Planlæg er indstillet til "Hvert 15. minut"

Hvis udgiften stadig sidder fast i køen, skal du kontakte vores supportteam med et skærmbillede af seneste aktivitet og fejlfindingslogfiler.

Planlagte eksportopgaver kører ikke

+

"Der opstod en fejl under din seneste eksport. Jobbet er udløbet."

Tjek, om datterselskabet er forbundet til Pleo ved at afbryde og genoprette forbindelsen til integrationen.

Genopret forbindelse til integrationen:

1. Gå til Indstillinger i Pleo
  2. Klik på Regnskab
  3. Klik på Afbryd
  4. Genopret forbindelsen til integrationen ved at vælge NetSuite

Hvis du stadig oplever det samme problem:

1. Gå til Transaktioner > Pleo > Dashboard i NetSuite
  2. Klik på Tjek nu
  3. Sørg for, at Planlæg er indstillet til "Hvert 15. minut"

Tjek Script Deployments:

1. Gå til Tilpasning > Scripting > Script Deploymments i NetSuite
  2. Filtrér efter: Type = Planlagt
  3. Sørg for, at indstillingerne for Pleo - Planlagte tjek og Pleo - Kvitteringstjek er:
    • PRIORITET = Høj
    • STARTTID = 12:00 AM (tidligste tidspunkt)
    • GENTAG = Hvert 15. minut

“Unable to create a journal. The date of the expense falls within a locked period”

Udgiften tilhører en periode, der er lukket i NetSuite.

Løs dette ved at omgå transaktionsdatoen:

1. Aktivér omgåelse af transaktionsdato
  2. Prøv at eksportere igen