Sådan inviterer du din eksterne bogholder til Pleo

Sådan inviterer du en bogholder

1. Gå til "Brugere".

2. Klik på "Tilføj bruger" øverst til højre.

3. Vælg "Inviter en ekstern bogholder" nederst:

4. Vælg, hvilken type adgang de skal have.

5. Indtast deres oplysninger (navn og adresse).

6. Din bogholder vil modtage en e-mail med en invitation til din virksomhed i Pleo.

Godt at vide: Bogholdere har ikke adgang til Pleo-kort.

Begrænset adgang giver din eksterne bogholder adgang for at:

• Se og rediger udgifter

• Rediger regnskabsindstillinger

• Eksportér transaktioner

Udvidet adgang omfatter alt det, som begrænset adgang giver, plus muligheden for at:

• Tilføje og redigere brugere

• Indstille og kontrollere forbrugsgrænser

• Få adgang til virksomhedens Wallet

Yderligere tilladelser til bogholdere

Som standard kan bogholdere (selv dem med udvidet adgang) ikke afvikle privat udlæg, hæve penge, eller aktivere automatisk opladning af din Wallet. Men administratorer kan altid ændre dette og give en bogholder adgang til en eller begge funktioner. Sådan fungerer det:

1. Gå til "Brugere".

2. Klik på bogholderen.

3. Sæt kryds i felterne til at aktivere eller deaktivere tilladelserne:

Ønsker du at ændre adgangsniveauet?

Klik på knappen "Ændr", der er understreget i ovenstående billede.

Hvad koster det at invitere en ekstern bogholder?

Find ud af, om din prisplan omfatter gratis eller betalt adgang til eksterne bogholdere: