Hvis din organisation har fået en ny bankkonto

Hvis du fylder din Pleo Wallet op manuelt

Hvis du normalt sender penge til Pleo via en manuel bankoverførsel, behøver du ikke at gøre noget, når du ændrer din bankkonto. Det eneste krav er, at det organisationsnavn, der er registreret på din nye bankkonto, stemmer overens med navnet på din organisations Pleo-konto. Første gang du manuelt fylder din Pleo-Wallet op fra den nye bankkonto, vil det tage op til 24 timer længere end normalt, før pengene dukker op. Når vi har godkendt din nye bankkonto, vil fremtidige opladninger fungere lige så hurtigt som normalt.

Hvis du bruger automatisk opfyldning

Bemærk venligst, at automatisk top-up i øjeblikket ikke er tilgængeligt for vores kunder i Storbritannien. Her kan du se, hvad du skal gøre, hvis du har aktiveret automatisk top-up og skifter din bankkonto:

• Hvis din organisation er baseret i Danmark: Du bedes annullere din nuværende aftale om automatisk opladning her og derefter indsende en ny aftale her. Når du bliver bedt om at oplyse et aftaleleverandørnummer, skal du indtaste Pleos CVR-nummer, som er 36538686.

• Hvis din organisation er baseret i Sverige: Du bedes annullere autogiroaftalen for din gamle bankkonto (din tidligere bank skal hjælpe dig med dette). Når det er gjort, bedes du oprette en ny aftale med din nye bank.