Jos organisaatiollasi on uusi pankkitili

Jos täytät Pleo Walletisi manuaalisesti

Jos lähetät tavallisesti varoja Pleoon manuaalisesti pankkisiirrolla, sinun ei tarvitse tehdä mitään, kun vaihdat pankkitiliäsi. Ainoa vaatimus on, että uudelle pankkitilillesi rekisteröidyn organisaation nimi vastaa organisaatiosi Pleo-tilin nimeä. Kun täytät Pleo-lompakkosi manuaalisesti uudelta pankkitililtäsi ensimmäistä kertaa, varojen näkyminen kestää enintään 24 tuntia normaalia kauemmin. Kun olemme varmistaneet uuden pankkitilisi, lataukset tapahtuvat yhtä nopeasti kuin normaalisti.

Jos käytät automaattista lisäystä ja jos organisaatiosi sijaitsee euro-maassa

• Ensimmäinen lataus uudelta pankkitililtäsi tulee olla manuaalinen. Tiimimme tarvitsee enintään 24 tuntia varmistaakseen, että uusi tilisi on hyväksytty varojen lähde. Seuraava:

• Poistetaan nykyinen suoraveloitussopimus:

1. Klikkaa ”Wallet”-välilehteä.

2. Klikkaa "Hallitse Walletia":

3. Klikkaa "Suoraveloitus".

4. Napsauta "Peruuta sopimus":

• Kun olet poistanut vanhan sopimuksen, sinua pyydetään määrittämään uusi automaattinen lataussopimus. Uusi pankkitilisi ilmestyy automaattisesti valikkoon heti, kun se on hyväksytty. Voit siis valita sen uutta automaattista lisäys 'sopimusta' varten.