Har du stadig adgang til din konto?

Før du læser denne vejledning, så er det vigtigt, at du er klar over, at du selv

kan ændre din adgangskode eller dit telefonnummer, hvis du har adgang til

din Pleo-konto.

Du kan selv ændre din adgangskode og/eller dit telefonnummer i afsnittet Min profil i Pleo's webapp.

I mobilappen skal du først klikke på Konto (ikonet i nederste højre hjørne) og derefter på Sikkerhed, Personlig kode og Ændrer din personlige kode for at ændre din adgangskode.

Hvis du vil opdatere dit telefonnummer i mobilappen, skal du klikke på Konto, Generelt, Profil og derefter klikke på Rediger ud for dit telefonnummer.

NB! Det er i øjeblikket ikke muligt selv at skifte metode til tofaktorgodkendelse (fra SMS til godkendelsesapp til totrinsgodkendelse eller omvendt) selvom du stadig har adgang til din konto.

Hvis du ikke har adgang til din konto

Da Pleo er en finansiel institution, er vi ekstra omhyggelige, når det gælder sikkerheden af din konto.

Denne vejledning viser derfor, hvad du skal gøre, hvis du gerne vil ændre en adgangskode eller metode til tofaktorgodkendelse (SMS eller godkendelsesapp) for:

• En bruger

• En administrator

• En ekstern bogholder

• En partner-bogholder

Vær opmærksom på, at alle nulstillingsmails kun er gyldige i 24 timer.

Bruger

Alle kontoadministratorer eller bogholdere med udvidet adgang kan nulstille en adgangskode eller metode til tofaktorgodkendelse for en bruger.

Hvis din rolle i Pleo er bruger, og du ikke er sikker på, hvem der har adgang til at nulstille din adgangskode, bedes du venligst kontakte vores support-team.

Sådan nulstiller du en medarbejders adgangskode:

1. Klik på Brugere.

2. Klik på den bruger, der skal have nulstillet sin adgangskode.

3. Klik på de tre prikker i øverste højre hjørne.

4. Klik på "Nulstil personlig kode" (hvis din medarbejder skal vælge en ny 4-cifret adgangskode) eller "Nulstil tofaktorgodkendelse" (hvis din kollega skal ændre sit telefonnummer eller vælge en godkendelsesapp):

5. Bekræft ved at klikke på "Nulstil".

Administrator

Alle andre kontoadministratorer eller bogholdere med udvidet adgang kan nulstille en adgangskode eller metode for totrinsgodkendelse for en administrator. For at gøre dette skal du følge de samme trin som i afsnittet "Bruger" ovenfor.

Hvis du er den eneste administrator for din konto, og der ikke er nogen bogholdere med udvidet adgang, kan vores support-team hjælpe dig ved at sende en e-mail med nulstilling af din adgangskode eller totrinsgodkendelse.

Af hensyn til den finansielle sikkerhed, skal du dog sende vores supportteam enten:

• Et bevis for overførsel (også kaldet betalingsbevis) fra din sidste Wallet-opfyldning til Pleo. Beviset skal være i PDF-, PNG- eller JPEG-format og skal tydeligt vise overførselsdato, beløb, betaler's (din virksomhed) og betalingsmodtager's (Pleo) oplysninger.

Eller

• Hvis du endnu ikke har fyldt penge på din Pleo Wallet, bedes du sende en PDF-, PNG- eller JPEG-fil fra din virksomhed's netbank, som tydeligt viser virksomhedens navn og kontonummer.

Ekstern bogholder

Hvis en ekstern bogholder kun er forbundet til én Pleo-konto, kan enhver administrator eller bogholder med udvidet adgang foretage en nulstilling. For at gøre dette skal du følge de samme trin som i afsnittet "Bruger" ovenfor.

Hvis en ekstern bogholder er forbundet til mere end én Pleo-konto, kan vores support-team hjælpe dig ved at sende en e-mail med nulstilling af adgangskode eller totrinsgodkendelse.

I lighed med tilfældet med administrator, skal vi dog se bevis for overførsel fra den eksterne bogholders kunder. Hvis bogholder er forbundet til tre eller flere kundekonti, skal vi se bevis for overførsel (jf. den seneste Wallet-opfyldning) fra alle tre kunder. Hvis bogholder er forbundet til én eller to kunder, skal vi se de respektive beviser for overførsel. For nærmere oplysninger om, hvad overførselsbeviset skal indeholde, se venligst ovenstående afsnit om "Administrator".

Partner-bogholder

Hvis en medarbejder, der arbejder for et Pleo Partner-selskab, har brug for at nulstille sit login, kan en administrator på vores partnerportal nulstille for vedkommende:

1. Klik på Brugere.

2. Klik på den bruger, der skal have nulstillet sin adgangskode.

3. Klik på "Nulstil personlig kode" (hvis din medarbejder skal vælge en ny 4-cifret adgangskode) eller "Nulstil tofaktorgodkendelse" (hvis din kollega skal ændre sit telefonnummer eller vælge en godkendelsesapp):

4. Klik på "Nulstil" for at bekræfte.

Hvis du er den eneste partneradministrator skal du være opmærksom på

flg. :

• Har din virksomhed sin egen Pleo-konto, så følg venligst instruktionerne for bevis for overførsel i afsnittet "Administrator" ovenfor.

• Har din virksomhed ikke sin egen Pleo-konto, så følg venligst instruktionerne om bevis for overførsel i afsnittet "Ekstern bogholder" ovenfor.

Har du brug for hjælp?

Kontakt venligst vores support-team.

Andre søgte efter:

• Hvordan ændrer jeg mit telefonnummer?

• Hvordan ændrer jeg min adgangskode?

• Hvordan ændrer jeg min godkendelsesmetode?