Sådan inviterer og sletter du brugere i Pleo

Sådan inviterer du medarbejdere til Pleo

1. Åbn webappen, og gå til siden "Brugere".

2. Klik på "Tilføj bruger" (øverst til højre på siden).

3. Følg vejledningen på skærmen for at invitere én eller flere brugere på én gang.

Godt at vide:

• Som standard vil alle, du inviterer ved hjælp af ovenstående fremgangsmåde, have medarbejderrollen i Pleo. Det er muligt at gøre en medarbejder til administrator senere.

• Hvis invitationen mislykkes, skal du dobbelttjekke, at der ikke er ekstra mellemrum i hver ende af e-mail-adresserne. Lykkes det stadig ikke? Det kan være fordi, e-mailadressen allerede er bruges af en anden konto i Pleo. I så fald kan du bruge et e-mailalias eller overveje at oprette en Pleo-aftale for en virksomhed med flere enheder.

Sådan inviterer du din bogholder

1. Klik på Brugere.

2. Klik på "Tilføj bruger" øverst til højre.

3. Vælg "Inviter ekstern bogholder".

4. Vælg adgangsniveau.

5. Angiv oplysninger om bogholderen.

Færdig! Din bogholder modtager en e-mail med en invitation til at blive en del af din virksomhed.

Husk på, at eksterne bogholdere ikke har adgang til Pleo-kort. Hvis din bogholder er en kollega, der arbejder internt og muligvis har brug for sit eget betalingskort, kan du i stedet vælge at give vedkommende administratoradgang. Administratorer har fuld adgang til virksomhedens Pleo-konto, herunder bogføringsopgaver.

Med begrænset adgang kan din eksterne bogholder:

• Se og redigere udgifter

• Redigere regnskabsindstillinger

• Eksportere udgifter.

Udvidet adgang omfatter samme funktioner som begrænset adgang plus muligheden for at:

• Invitere og slette brugere fra Pleo-kontoen

• Bestille fysiske kort

• Opsætte og kontrollere forbrugsgrænser

• Få adgang til siden Wallet og få vist oplysninger om regelmæssige opfyldninger (herunder kan du se oplysninger om ekstra tilladelse til automatisk opfyldning)

Ekstra tilladelser for bogholdere

Som standard har alle bogholdere adgang til at afregne privat udlæg (dvs. indstillingen er markeret på forhånd), men de har ikke adgang til avancerede Wallet-tilladelser. Administratorer kan altid tildele og/eller tilbagekalde adgang til én eller begge funktioner. Sådan gør du:

1. Gå til siden Brugere.

2. Klik på rollen "Bogholder" på rullelisten, og klik på "Anvend":

3. Klik på en bogholder.

4. Markér felterne for at aktivere eller deaktivere yderligere tilladelser:

Hvis du vil ændre en bogholders adgangsniveau, kan du gøre det ved at klikke på "Skift" på ovenstående billede.

Sådan sletter du brugere (medarbejdere, bogholdere og andre administratorer)

1. Åbn webappen, og gå til siden "Brugere".

2. Klik på den bruger, du vil slette.

3. Klik på de tre prikker i øverste højre hjørne.

4. Klik på "Slet bruger".

5. Klik på "Slet" for at bekræfte.

Godt at vide:

• Sletning af brugere vil permanent deaktivere deres virtuelle kort og plastikkort og fjerne deres adgang til Pleo. Denne handling kan ikke fortrydes.

• Selv om en bruger slettes, kan du stadig få adgang til vedkommendes udgiftshistorik ved at gå til "Udgifter" og angive vedkommendes navn eller e-mail i søgefeltet.