Käyttäjien kutsuminen Pleoon ja niiden poistaminen

Käyttäjien kutsuminen Pleoon

1. Siirry verkkosovelluksessa Ihmiset-sivulle.

2. Klikkaa Lisää jäsen (sivun oikeassa yläkulmassa).

3. Noudata näytön ohjeita ja kutsu yksi tai useita henkilöitä samalla kerralla.

Hyvä tietää:

• Kaikilla edellä listattujen vaiheiden kautta kutsumillasi työntekijöillä on oltava oletuksena työntekijän rooli Pleossa. Työntekijä voidaan muuttaa admin-järjestelmävalvojaksi myöhemmin.

• Jos kutsu epäonnistuu, tarkista, ettei sähköpostiosoitteiden kummassakaan päässä ole ylimääräisiä välilyöntejä. Ei vieläkään onnea? Sähköposti on jo saatettu rekisteröidä Pleoon toisella tilillä. Jos näin on, voit käyttää rinnakkaissähköpostiosoitetta tai tutustua yrityksen monen yksikön tiimin Pleo-sopimukseen.

Kirjanpitäjäsi kutsuminen

1. Klikkaa Ihmiset.

2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa Lisää jäsen.

3. Valitse Kutsu ulkoinen kirjanpitäjä.

4. Valitse käyttöoikeuden taso.

5. Syötä kirjanpitäjän tiedot.

Valmis! Kirjanpitäjäsi saa sähköpostikutsun yritykseen liittymistä varten.

Muista, että ulkoinen kirjanpitäjä ei voi käyttää Pleo-korttia. Eli jos kirjanpitäjäsi on kollega, joka työskentelee yrityksessä, ja hän tarvitsee oman maksukortin, voit myöntää hänelle admin-oikeudet. Admin-järjestelmänvalvojilla on täysi oikeus käyttää yrityksen Pleo-tiliä, kuten kirjanpitotehtäviä.

Rajoitetut oikeudet sallivat ulkoisen kirjanpitäjän:

• tarkastella ja muokata kuluja

• muokata tilin asetuksia

• viedä kuluja.

Laajennetut oikeudet sisältävät samat oikeudet kuin rajoitetut oikeudet, mutta myös mahdollisuudet:

• kutsua ja poistaa ihmisiä Pleo-tililtä

• tilata fyysisiä kortteja

• asettaa ja hallita yksilöllisiä kulutusrajoja

• käyttää Wallet-sivua ja tarkastella tavallisia automaattisen lisäyksen tietoja (katso alta lisätietoja automaattisen lisäyksen oikeuksista).

Kirjanpitäjän lisäoikeudet

Kirjanpitäjillä on oletuksena pääsy käteismeno maksamiseen (eli vaihtoehto on valittuna), mutta heillä ei ole pääsyä Walletin lisäoikeuksiin. Admin-järjestelmävalvojat voivat myöntää ja/tai poistaa pääsyn yhteen tai useampaan ominaisuuteen. Tässä ohjeet:

1. Siirry Ihmiset-sivulle.

2. Klikkaa Kirjanpitäjä-roolia avattavassa valikossa ja klikkaa Käytä:

3. Klikkaa kirjanpitäjää.

4. Valitse ruudut, joiden avulla otat käyttöön lisäoikeudet tai poistat ne käytöstä:

Jos haluat muuttaa kirjanpitäjän käyttöoikeustasoa, voit tehdä sen klikkaamalla Muuta edellä olevassa kuvassa.

Miten poistat käyttäjiä (työntekijöitä, kirjanpitäjiä ja muita admin-järjestelmänvalvojia)

1. Siirry verkkosovelluksessa Ihmiset-sivulle.

2. Klikkaa tiimin jäsentä, jonka haluat poistaa.

3. Klikkaa kolmea pistettä oikeassa yläkulmassa.

4. Klikkaa Poista jäsen.

5. Vahvista klikkaamalla Poista.

Hyvä tietää:

• Käyttäjien poistaminen tuhoaa heidän virtuaaliset ja fyysiset kortit pysyvästi ja poistaa myös heidän pääsynsä Pleoon. Tätä toimintoa ei voi perua.

• Jos henkilö on poistettu, voit käyttää edelleen hänen kuluhistoriaansa siirtymällä Kulut-kohtaan ja syöttämällä hänen nimensä tai sähköpostiosoitteen hakukenttään.