Få egna utlägg utbetalda

Steg 1: Lägg till ett utlägg:

1. I Pleo-appen trycker du på + knappen
  2. Klicka på utlägg
  3. Fota kvittot
  4. Lägg till alla utgiftsdetaljer - Pleo kommer att föreslå uppgifter baserat på kvittot. Tryck på förslagen för att bekräfta att de är korrekta.

Steg 2: Få utbetalning

1. Lägg till ditt privata kort eller bankuppgifter
    1. Gå till Konto i Pleo-appen
    2. Tryck på Utbetalningsmetoder
    3. Lägg till ditt privata kort eller bankuppgifter
  2. Vänta tills utlägget har godkänts
  3. Klicka Vad företaget är skyldigt dig
    • Om du har möjlighet att återbetala dig själv, kommer du att se knappen få utbetalning. Tryck på den och följ instruktionerna.
    • Om du inte kan utbetala själv kan din administratör eller bokföringsansvarige göra utbetalningen. Du kan se utlägget i översikten.
  4. Få din utbetalning inom 1–3 arbetsdagar

Bra att veta: Om du inte ser alternativet att lägga till ett utlägg eller att lägga till utbetalningsmetoder, kontakta din administratör. De kan behöva aktivera det.