Hur man bjuder in anvÀndare till Pleo

1. Logga in pÄ webbappen.

2. GÄ till AnvÀndare.

3. Klicka pÄ LÀgg till anvÀndare i det övre högra hörnet.

4. Ange en e-postadress i taget eller klicka pÄ lÀgg till mÄnga för att infoga i en lista med flera e-postadresser.

5. Klicka pÄ Bjud in till Pleo.

Bra att veta:

• Markera rutan Endast Ă„terbetalning för alla anvĂ€ndare som behöver tillgĂ„ng till Pocket, men inte till ett Pleo-kort.

• Som standard kommer alla inbjudna anvĂ€ndare att ha rollen som medarbetare i Pleo. Det Ă€r möjligt att Ă€ndra en anstĂ€lld till en administratör senare.

• Vill du bjuda in en extern redovisningskonsult? NĂ€r du har klickat pĂ„ LĂ€gg till anvĂ€ndare klickar du dĂ„ pĂ„ texten Ge Ă„tkomst. LĂ€s mer hĂ€r.

• Om inbjudan misslyckas, dubbelkolla att det inte finns nĂ„gra extra mellanslag i varje Ă€nde av e-postadressen. Fortfarande ingen tur? Det Ă€r möjligt att e-postadressen redan Ă€r registrerad i Pleo pĂ„ ett annat konto. Kontakta vĂ„rt support-team i chatten, sĂ„ hjĂ€lper vi dig vidare.

Hur man tar bort anvÀndare i Pleo

1. Logga in pÄ webbappen.

2. GÄ till AnvÀndare.

3. Klicka pÄ anvÀndaren du vill ta bort. Ett popup-fönster öppnas, dÀr klickar du pÄ de 3 prickarna uppe till höger.

4. Klicka pÄ Radera medlem.

5. BekrÀfta genom att klicka pÄ Radera.

Bra att veta:

• Om du tar bort en anvĂ€ndare kommer deras virtuella kort och plastkort att inaktiveras permanent, och deras Ă„tkomst till Pleo tas bort. Denna Ă„tgĂ€rd Ă€r oĂ„terkallelig.

• Även efter att en anvĂ€ndare raderats kan du fortfarande komma Ă„t deras utgiftshistorik genom att gĂ„ till Utgifter och ange deras namn eller e-postadress i sökrutan.