För att dina kollegor ska ha tillgÄng till Pleo mÄste du bjuda in dem till systemet. SÄ hÀr bjuder du in och tar bort anvÀndare i Pleo.

Hur man bjuder in anvÀndare till Pleo

  1. Logga in pÄ webbappen

  2. GÄ till AnvÀndare

  3. Klicka pÄ LÀgg till anvÀndare i det övre högra hörnet

HÀr mÄste du skriva e-postadressen till personen du vill bjuda in.

Om inbjudan misslyckas, kontrollera att det inte finns nÄgra extra mellanslag i vardera Ànden av e-postadresserna.

Fortfarande ingen tur? E-postmeddelandet kan redan registreras hos Pleo pÄ ett annat konto. Kontakta vÄrt supportteam för att hitta den bÀsta lösningen.

Hur man tar bort anvÀndare i Pleo

  1. Logga in pÄ webbappen

  2. GÄ till AnvÀndare

  3. HÄll muspekaren över den anvÀndare du vill radera och klicka pÄ redigeringsknappen till höger

  4. Rulla ner och klicka pÄ Ta bort anvÀndare

TÀnk pÄ att radering av anvÀndare förstör deras kort permanent och tar bort deras Ätkomst till Pleo och den hÀr ÄtgÀrden gÄr inte att avbryta i efterhand.

AnvÀndaren köpshistorik kommer fortfarande att finnas kvar i Pleo och du kan komma Ät dem nÀr du vill. GÄ till menyn Utgifter eller Exportera -> Alla. Ange bara anvÀndarens namn pÄ fliken Sök sÄ visar Pleo alla köp som anvÀndaren loggade innan de raderades.

Hittade du svaret?