Utgiftsvy

Alla köp som görs via Pleo-kort kan ses i realtid. Anställda kan se sina egna utgifter när de inträffar, medan administratörer i Pleo har en fullständig översikt över alla företagsutgifter när det händer.

Under Utgifter kommer du att kunna att se

• Alla kostnader i realtid

• Tillgänglig plånbokssaldo

• En länk för att fylla på plånboken

Sett & Aktivitet

Om du är osäker på om utgiftsägaren, en attestansvarig eller en annan administratör har tittat på detaljerna i en utgift, gå helt enkelt till det övre högra hörnet av utgiftsinformationen i webbappen för att se vem som har tittat på den.

Klicka på fliken Aktivitet för att få ännu mer sammanhang för att se när de tittade på köpet.