Miten hallita asiakkaidesi kirjanpitotehtäviä

Tässä artikkelissa selitetään:

Miten päästä asiakkaan Pleo-tilille

Kirjanpitotehtävät suoritetaan asiakkaidesi Pleo-tileiltä. Näin pääset asiakkaan tilille:

1. Siirry "Asiakkaat"-sivulle.

2. Napsauta asiakkaan nimen vieressä olevia kolmea pistettä.

3. Napsauta "Siirry asiakkaaseen".

Miltä näyttää ylläpitäjän ja kirjanpitäjän asiakaskatsaus

Ylläpitäjät näkevät neljä eri välilehteä:

• Kutsut: asiakkaat, jotka ovat lisänneet sinut ulkopuoliseksi kirjanpitäjäksi.

• Käyttöönotto: kaikki asiakkaat, jotka on kutsuttu Pleoon kumppaniportaalin kautta ja jotka ovat vahvistusprosessissa.

• Omat asiakkaat: luettelo asiakkaista, joiden kanssa työskentelet suoraan.

• Kaikki: koko luettelo kirjanpitoon liitetyistä asiakkaista.

Jos ei ole käynnissä olevia kutsuja tai asiakkaita onboarding-vaiheessa, nämä välilehdet katoavat näkyvistä.

Kirjanpitäjät näkevät kaksi välilehteä:

• Onboarding: jos joku heidän osoittamistaan asiakkaista on vahvistusprosessissa.

• Omat asiakkaat: sama kuin edellä (luettelo asiakkaista, joille heidät on osoitettu/joiden kanssa he työskentelevät suoraan).

Miten lajitella yleiskatsaus asiakassivulla

• Niille, jotka työskentelevät useiden organisaatioiden kanssa, "Etsi asiakkaita" -kenttään kirjoittaminen voi olla nopeampaa kuin luettelon selaaminen tietyn asiakkaan löytämiseksi.

• "Lisää suodattimia" -kentässä voit suodattaa luetteloa puuttuvien kuittien mukaan. Kun liputat puuttuvat kuitit -kenttään, asiakkaat, joilla ei ole yhtään puuttuvaa kuittia, katoavat luettelosta. "Lajittele nimen mukaan" -vaihtoehdon avulla voit luetella asiakkaat aakkosjärjestyksessä (joko nousevassa tai laskevassa järjestyksessä).

Miten voit ottaa käyttöön sähköposti-ilmoitukset keskeneräisistä tehtävistä

Voit halutessasi vastaanottaa päivittäin, viikoittain tai kuukausittain sähköpostimuistutuksia, joissa kerrotaan asiakkaan lompakon saldosta, puuttuvista kuiteista ja vientivalmiista kuluista.

1. Siirry "Asiakkaat"-sivulle.

2. Napsauta asiakkaan nimen vieressä olevia kolmea pistettä.

3. Napsauta "Näytä tiedot".

4. Rastita "Ilmoitukset" -kohdan vieressä oleva "Sähköposti" -ruutu.

5. Napsauta "Valitse taajuus" valitaksesi, kuinka usein haluat saada asiakaspäivityksiä. Aloitat ilmoitusten vastaanottamisen maanantaisin klo 10 CET.

Miten ylläpitäjät voivat muistuttaa kirjanpitäjiä keskeneräisistä tehtävistä

Kuka tahansa voi ottaa ilmoitukset käyttöön (ks. edellä oleva kohta), mutta ylläpitäjät voivat halutessaan lähettää muistutuksia, jos he huomaavat keskeneräisiä tehtäviä. Tätä varten ylläpitäjät:

1. Mene "Asiakkaat"-sivulle.

2. Napsauta asiakkaan nimen vieressä olevia kolmea pistettä.

3. Napsauta "Ilmoita kirjanpitäjille".

4. Rastita laatikot sen mukaan, mitä tehtäviä muistutus koskee. Voit vapaasti lisätä lisätietoja kommenttikenttään.

5. Napsauta "Lähetä sähköposti".

Valmis! Kaikki kyseiselle asiakkaalle osoitetut kirjanpitäjät saavat sähköpostin.