Pleon käyttöönotto: kolme vaihetta ylläpitäjille

Onnittelut! Yrityksesi Pleo-tili on virallisesti varmistettu. Tervetuloa mukaan!

Tässä artikkelissa käydään läpi kolme vaihetta, joiden avulla ylläpitäjät voivat aloittaa Pleon käytön:

Miten lisätä rahaa Lompakkoon

Kun sinä ja kollegasi käytätte Pleo-kortteja, kaikki maksut menevät yrityksen jakamasta Lompakkosta. Voit tehdä Lompakko-siirron muutamalla eri tavalla. Voit lukea enemmän eri siirto vaihtoehdoista tästä artikkelista. Ensimmäisellä kerralla seuraa kuitenkin näitä ohjeita:

1. Valitse "Wallet"-sivu.

2. Klikkaa "Lisää rahaa".

• Näet sivulla Lompakkoosi yhdistetyt tilisiirto tietosi.

• Yhdysvaltoja varten, sinua kehotetaan yhdistämään pankkitilisi Plaidin avulla.

3. Siirrä rahaa - käyttäen edelle mainittuja tilisiirto tietoja - yrityspankkitililtäsi.

Siirto kestää yleensä yhden (enintään kaksi) arkipäivää, ennen kuin rahat näkyvät Lompakossasi. Ensimmäinen siirtosi kestää 24 tuntia tavallista kauemmin, sillä meidän on varmistettava, että siirto on tehty yritys pankkitililtä, joka vastaa Pleo-tilisi nimeä ja on rekisteröity kyseisessä maassa. Emme voi hyväksyä rahansiirtoja yksityistililtä tai internetpankeilta, jotka piilottavat lähettäjän tiedot.

Jännittääkö ensimmäinen rahansiirto? Kenelläkään Pleossa tai muussa organisaatiossa ei ole pääsyä sinun rahoihisi. Lue täältä, missä Wallet-varojasi säilytetään.

Miten kutsut kollegasi (ja ulkoisen kirjanpitäjän) mukaan

Mitä useampi kollegoistasi käyttää Pleoa, sitä tarkemmin pystyt seuraamaan koko organisaation menoja. Tätä silmällä pitäen:

1. Mene "Käyttäjät"-sivulle.

2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa "Lisää jäsen" -painiketta.

3. Kirjoita yhden tai useamman kollegan sähköpostiosoite.

4. Klikkaa "Kutsu Pleoon".

Kollegasi saavat sähköpostiviestin, jossa heidät kutsutaan liittymään yrityksen Pleo-tiliin. Kaikki edellä mainitulla tavalla kutsutut henkilöt ovat automaattisesti "työntekijä"-roolissa. Pystyt aina vaihtamaan käyttäjien roolia myöhemmin (näet vaihtoehdon klikatessasi heidän profiiliaan Ihmiset-sivulla).

Kun kutsut ulkopuolisen kirjanpitäjän, noudata kahta edellä mainittua vaihetta kutsuessasi heidät. Kolmannessa vaiheessa klikkaa tekstiä, jossa lukee "Ulkopuolinen kirjanpitäjä?". Anna hänelle käyttöoikeudet →" ja noudata näytön ohjeita. Lisätietoja Pleon kirjanpitäjistä.

Miten tilaat fyysisiä Pleo-kortteja

On aika hankkia käsiisi Pleo-kortteja! Kaksi ensimmäistä tilausta ovat ilmaisia, joten kollegoiden hyväksyessä kutsun liittyä Pleon jäseneksi nopeasti, on hyvä idea tilata kortit yhdessä:

1. Mene "Fyysiset kortit"-osioon Ihmiset-sivulla.

2. Klikkaa "Tilaa kortit" -painiketta oikeasta yläkulmasta.

3. Valitse henkilöt, jotka tarvitsevat fyysisen kortin, ja klikkaa "Jatka".

4. Seuraavalla sivulla näytetään oletusarvoinen toimitusosoite. Jos tilaat kortin etäkollegalle, klikkaa "Muokkaa osoitetta" -painiketta.

5. Klikkaa "Vahvista tilaus".

Kortit saapuvat 5-7 arkipäivän kuluessa. Sillä välin voit maksaa virtuaalisella Pleo-kortilla verkossa sekä myymälöissä (Apple Payn ja Google Payn avulla).

Lue lisää aiheeseen liittyviä artikkeleita ?