Miten Pleon Avoin rajapinta (API)

Mitä tarvitset aloitukseen

1. Pleo Advanced -paketti

2. Kehittäjän apua

3. Uusin dokumentaatio osoitteesta: https://developers.pleo.io/reference/introduction

4. Aktiivinen tunniste (katso seuraava kohta)

Kuinka luodaan merkki

1. Avaa Pleo-verkkosovellus ja siirry "Asetukset".

2. Napsauta "Avoin rajapinta".

3. Napsauta "Luo token" oikeassa yläkulmassa.

4. Token näytetään vain kerran, joten on tärkeää kopioida ja tallentaa se turvalliseen paikkaan. Älä jaa API-avaimia julkisesti saatavilla olevissa paikoissa.

Mitä tehdä, kun merkin voimassaolo päättyy

Voit aina tarkistaa tokenin voimassaolon päättymispäivän Pleon API-sivulta. Koska tokenia ei uusita automaattisesti, poista vanha tokeni ja luo uusi. Muistathan päivittää API-tunnuksen kirjanpito-ohjelmissa tai kolmannen osapuolen työkaluissa, jotta vältät virheet.

Kuinka poistat tunnuksen

1. Siirry "Avoin rajapinta" -sivulle.

2. Etsi token, jonka haluat poistaa, ja napsauta "Poista" oikealla puolella.

3. Napsauta "Kyllä, poista tunniste" poistaaksesi (ja deaktivoidaksesi) tokenin pysyvästi.

Tarvitsetko apua?

Jos et löydä tarvitsemaasi tietoa dokumentaatiostamme tai jos sinulla on palautetta, ota yhteyttä osoitteeseen [email protected].