Administrer dine kunder i partnerportalen

Sådan får du adgang til en kundes Pleo-konto

1. Gå til siden "Kunder".

2. Klik på de tre prikker ud for en kundes navn.

3. Klik på "Gå til kunde".

Hvis du herefter ønsker at skifte mellem forskellige kundekonti, kan du enten gå tilbage til Partnerportal.

Admin versus bogholder visning af siden Kunder

• Administratorer vil se fire forskellige faner:

1. Inviterer: kunder, der har tilføjet dig som ekstern bogholder

2. Onboarding: Alle kunder, der er blevet inviteret til Pleo via partnerportalen og er i verifikationsprocessen

3. Mine kunder: listen over kunder, som du arbejder direkte med

4. Alle: den fulde liste over kunder, der er forbundet med bogholderiet

Hvis der ikke er nogen aktuelle invitationer eller kunder i onboarding-fasen, forsvinder disse faner fra visningen.

• Bogholdere vil se to faner:

1. Onboarding: hvis nogen af deres tildelte kunder er i verifikationsprocessen

2. Mine kunder: det samme som ovenfor (en liste over kunder, som de er blevet tildelt/arbejder direkte med)

Sådan administrerer du din oversigt på siden Kunder

• For dem af jer, der arbejder med et stort antal organisationer, kan det være hurtigere at skrive i feltet "Søg efter kunder" end at scrolle gennem listen for at finde en bestemt kunde.

• I feltet "Flere filtre" kan du filtrere din liste efter manglende kvitteringer. Når du sætter en billet i feltet for manglende kvitteringer, forsvinder kunder, der ikke har manglende kvitteringer, fra listen. Med indstillingen "Sortér efter navn" kan du opstille en alfabetisk liste over kunderne (i enten stigende eller faldende rækkefølge).

Aktiver e-mail-meddelelser for udestående opgaver

Du kan vælge at modtage daglige, ugentlige eller månedlige påmindelser pr. e-mail, der opdaterer dig om en klients saldo i tegnebogen, manglende kvitteringer og udgifter, der er klar til eksport.

1. Gå til siden "Kunder".

2. Klik på de tre prikker ud for en kundes navn.

3. Klik på "Vis detaljer".

4. Sæt kryds i feltet e-mail.

5. Klik på "Vælg hyppighed" for at vælge, hvor ofte du vil modtage kundeopdateringer. Du begynder at modtage meddelelser om mandagen kl. 10.00 CET.

Hvordan partneradministratorer kan minde bogholdere om udestående opgaver

Mens alle kan vælge at aktivere meddelelser (se afsnittet ovenfor), kan administratorer vælge at sende påmindelser, hvis de opdager udestående opgaver. For at gøre dette skal administratorer:

1. Gå til siden "Kunder".

2. Klik på de tre prikker ud for en kundes navn.

3. Klik på "Giv bogholderne besked":

4. Sæt kryds i felterne afhængigt af, hvilke opgaver påmindelsen drejer sig om. Du er velkommen til at tilføje flere oplysninger i kommentarfeltet.

5. Klik på "Send e-mail".

Færdig! Alle bogholdere, der er tilknyttet denne specifikke kunde, får en e-mail.