Problem med verifieringsmail

Verifieringslänken har gått ut

Det är viktigt att öppna verifieringslänken på samma enhet och i samma webbläsare, för att undvika att få ett felmeddelande om att länken har löpt ut.

Kan du inte att komma åt mailen på samma enhet?

1. Kopiera länken från mailet
  2. Skicka det till enheten som du vill logga in på
  3. Kopiera länken från meddelandet och klistra in den i webbläsaren

Verifikationsmail ej mottaget

Det finns några saker du kan prova om du inte får mailbekräftelsen för att logga in:

1. Kontrollera din skräppost/spam

2. Vänta i 10 minuter och se om mailet kommer

3. Kontakta din IT-avdelning
    Meddelanden från [email protected] eller med meddelande-id eu-west-1.amazonses.com kan blockeras.