Problemen met verificatie-e-mail

De verificatielink is verlopen

Open de verificatielink op hetzelfde apparaat en in dezelfde browser om te voorkomen dat je een foutmelding krijgt over een verlopen link.

Kan geen toegang krijgen tot de e-mail op hetzelfde apparaat?

1. Kopieer de link uit de e-mail
  2. Stuur het naar het apparaat waarop je wilt inloggen
  3. Kopieer de link uit het bericht en plak deze in de browser

Verificatie-e-mail niet ontvangen

Als je de verificatie-e-mail om in te loggen niet ontvangt, kun je verschillende dingen proberen:

1. Controleer je spam/junk-map

2. Wacht 10 minuten tot de e-mail binnenkomt

3. Neem contact op met je IT-afdeling
    Berichten van [email protected] of met bericht-id eu-west-1.amazonses.com kunnen worden geblokkeerd.