För att kunna använda dina Pleo-kort måste du ha pengar i ditt företags Pleo-Wallet. Följ stegen nedan för att fylla på din Wallet.

1. Gå till Wallet

2. Klicka på Fyll på

3. Klicka på Banköverföring så visas all bankinformation som behövs

Kontoinformationen är unik för ditt företag. När du gör överföringen kan du lämna referensfältet tomt eller helt enkelt ange ditt företags namn.

Om adressen behövs för överföringen, använd informationen nedan.

Pleos detaljer

Namn: Pleo Financial Services A / S Adress: Ravnsborg Tværgade 5C, 2200 Köpenhamn N, Danmark

Pleos bankkontouppgifter:

För danska (DKK) och svenska (SEK) konton

• Banknamn: Danske Bank

• Bankadress: Holmens Kanal 2-12, 1092 Köpenhamn K, Danmark

För resten, inklusive Irland

• Banknamn: JP Morgan

• Bankadress: Junghofstrasse 14, Frankfurt am Main, 60311, Tyskland

Så snart överföringen kommer fram till vår partners bankkonto kommer de automatiskt att länkas till din Pleo-Wallet och du kommer att få ett e-postmeddelande om att din Pleo-Wallet har fyllts på.

I vissa fall kan vi behöva be om mer information från dig för att fylla på dina pengar.

Obs : Vi kan endast acceptera överföringar och ladda dem till din Pleo Wallet, förutsatt att de skickas från ett bankkonto som är registrerat i ditt företags namn.