Du kan välja att använda automatiska överföringar till ditt Pleo-konto via Autogiro.

Hur du ställer in det

• Tryck på Wallet

• Sedan Auto top-up

• Här kan du fylla i uppgifterna om det bankkonto du vill ansluta till Pleo

När detta är klart tar det upp till sex arbetsdagar innan automatiska överföringar fungerar. Under tiden kan du alltid fylla på kontot med en vanlig överföring.

Hur det fungerar

• Välj vid vilket saldo överföringen ska skapas. Minimum beloppet är 5000 sek.

• Definiera beloppet du vill överföra.

Viktig information

⚖️ Vi kör en balanskontroll en gång om dagen på morgonen.

📅 Automatiska överföringar dyker upp på Pleokontot nästa arbetsdag

💌 Du kommer att få ett e-mail från Pleo varje gång en automatisk överföring görs.