Hur Cashback fungerar

Cashback är ett bra alternativ för våra kunder som har många löpande kostnader (resor, råvaror, prenumerationer osv.).

Den här artikeln förklarar:

Vad Cashback är

• Med Cashback får ditt företag en procentandel av de pengar som spenderas med Pleo-kort. Cashback är 0,5 %-1 %, beroende på din Pleo-plan, där gränsen är priset på din prenumeration. Om du till exempel betalar 420 SEK per månad för Essential-planen är gränsen för Cashback per månad 420 SEK.

• Cashback beräknas en gång per månad baserat på avräknade kortbetalningar. Eventuella pågående transaktioner flyttas till nästa månads Cashback-beräkningar.

• Cashback omfattar inte medel som spenderas på fakturor, återbetalning eller liknande.

• Återbetalningsbeloppet tillhandahålls av Pleo Financial Services och inte Pleo Technologies (det företag som du får din Pleo-abonnemangsfaktura från). Eftersom finansiella tjänster inte omfattas av moms finns det ingen tillhörande skatt.

Hur Cashback ser ut i Pleo-appen

Cashback visas i din Pleo-plånbok en gång i månaden. Till exempel, för reglerade Pleo-kortutgifter från januari kommer Cashback att betalas ut inom de fem första arbetsdagarna i februari. Detta förutsätter att din faktureringsperiod är från början till slutet av en viss månad.

Cashback ser ut på samma sätt som en återbetalning och Pleo bifogar automatiskt ett kvitto för bokföringsändamål.

Så här anmäler du dig till Cashback

Cashback är något för dig om ditt Pleo-konto har en långsiktig (t.ex. årlig) Essential- eller Advanced-plan. Du hittar ingen anmälningsknapp för Cashback i Pleo-appen. Prata istället med din kontoansvarige om att få Cashback tillagt till din Pleo-plan.