Gebruikersbeheer via je HR-systeem

• Integraties met HR-systemen zijn beschikbaar voor klanten met een Advanced-abonnement.
  • Integraties vereisen beheerderstoegang tot het HR-systeem.

Sluit je HR-systeem aan op Pleo en regel automatisch de volgende zaken:

• Voeg nieuwe werknemers toe aan Pleo (je moet ze nog steeds een uitnodiging sturen voordat ze geld mogen uitgeven)
  • Pleo-toegang verwijderen wanneer werknemers worden verwijderd of gedeactiveerd in het HR-systeem

Om de integratie op te zetten:

1. Navigeer naar Instellingen
  2. Klik op Apps en ga naar het tabblad Gebruikersbeheer
  3. Selecteer je HR-systeem
  4. Klik op Verbinden
  5. Volg de aanwijzingen

Heb je meer hulp nodig bij de installatie? Volg de meer gedetailleerde guides hieronder!

PersonioHiBobBambooHR
Google WorkSpaceSesame HRHR works
FactorialDeelBreathe HR
Charlie HRRemoteHumaans
EureciaOfficientNMBRS
Lucca HRPlandayHaily HR
WorkdaySAP SuccessFactorsSage HR
People HRIRIS CascadeAFAS
Sympa
Payfit
Cezanne

Wat volgt?

Gebruikers worden automatisch gesynchroniseerd

Zodra de integratie is ingesteld, worden bestaande gebruikers gesynchroniseerd met gebruikers in het HR-systeem:

• Gebruikers die zowel in Pleo als in het HR-systeem staan - krijgen het label “toegevoegd via ...” en als ze uit het HR-systeem worden verwijderd, wordt hun toegang tot Pleo ingetrokken

• Gebruikers die alleen in Pleo staan - blijven in Pleo en kunnen alleen handmatig worden verwijderd. Zorg ervoor dat ze hetzelfde primaire e-mailadres gebruiken om ze te koppelen aan gebruikers in je HR-systeem.

• Gebruikers die alleen in het HR-systeem staan - worden nu vermeld op de pagina Gebruikers toevoegen, ze moeten echter nog steeds worden uitgenodigd om toegang te krijgen tot Pleo.

Nodig gebruikers uit voor Pleo

Nodigs gebruikers uit

Wanneer de gebruikers zijn gesynchroniseerd met Pleo, kun je ze uitnodigen om Pleo te gebruiken:

1. Ga naar Gebruikers
  2. Klik op Mensen toevoegen
  3. Selecteer de gebruikers die je wilt uitnodigen voor Pleo
    • Voor multi-entity set-up: Selecteer de entiteit waaraan je de gebruiker wilt toevoegen
    • Selecteer de kaarttoegang,
      • Kaart - Gebruiker kan alleen uitgeven met hun Pleo-kaart
      • Pleo-kaart en terugbetaling - Gebruikers kunnen hun Pleo-kaart gebruiken en zelf voorgeschoten uitgaven toevoegen
      • Alleen declaraties - Gebruikers kunnen alleen uitgaven uit eigen zak toevoegen

Zodra je de gebruikers hebt uitgenodigd, ontvangen ze een e-mailuitnodiging die ze moeten accepteren.

Het loskoppelen van je HR-systeem

• Informatie over gesynchroniseerde gebruikers die zijn uitgenodigd en de uitnodiging naar Pleo hebben geaccepteerd, blijft in het account staan en zij verliezen hun toegang tot Pleo NIET
  • Informatie over gebruikers die nooit zijn uitgenodigd, zal worden verwijderd uit Pleo