Brugeradministration gennem dit HR-system

• Integrationer med HR-systemer er tilgængelige for kunder på Advanced-abonnementer.
  • Integrationer kræver administratoradgang til HR-systemet.

Forbind dit HR-system til Pleo for automatisk at:

• Føje nye medarbejdere til Pleo (du skal stadig sende dem en invitation, før de kan begynde at bruge penge med Pleo).
  • Fjerne Pleo-adgang, når medarbejdere fjernes eller deaktiveres i HR-systemet.

Sådan opsætter du integrationen:

1. Gå til Indstillinger.
  2. Klik på Apps, og gå til fanen Brugere.
  3. Vælg dit HR-system.
  4. Klik på Forbind.
  5. Følg anvisningerne.

Har du brug for yderligere hjælp til opsætningen? Følg de mere detaljerede instruktioner nedenfor!

PersonioHiBobBambooHR
Google WorkSpaceSesame HRHR works
FactorialDeelBreathe HR
Charlie HRRemoteHumaans
EureciaOfficientNMBRS
Lucca HRPlandayHaily HR
WorkdaySAP SuccessFactorsSage HR
People HRIRIS CascadeAFAS
Sympa
Payfit
Cezanne

Hvad sker nu?

Brugere synkroniseres automatisk

Når integrationen er blevet sat op, vil eksisterende brugere blive synkroniseret med brugere i HR-systemet:

• Brugere, der eksisterer både i Pleo og HR-systemet får en label med teksten "tilføjet via ...", og hvis de fjernes fra HR-systemet, vil deres adgang til Pleo ligeledes blive fjernet.

• Brugere, der kun eksisterer i Pleo forbliver i Pleo og kan kun slettes manuelt. For at forbinde dem med brugere i dit HR-system skal du sørge for, at de bruger den samme primære e-mailadresse.

• Brugere, der kun findes i HR-systemet vil nu blive vist på "Tilføj brugere"-siden. De skal stadig inviteres for at få adgang til Pleo.

Inviter brugere til Pleo

Inviter brugere

Når brugerne er synkroniseret med Pleo, kan du invitere dem til at bruge Pleo:

1. Gå til Brugere.
  2. Klik på Tilføj brugere.
  3. Vælg de brugere, du vil invitere til Pleo.
    • For virksomheder med flere enheder: Vælg den enhed, du ønsker at føje brugeren til.
    • Vælg kortadgang.
      • Kort: Brugeren vil kun kunne bruge penge med deres Pleo-kort.
      • Kort og tilbagebetalinger: Brugeren kan bruge sit Pleo-kort og tilføje private udlæg.
      • Kun tilbagebetalinger: Brugeren kan kun tilføje privat udlæg.

Når du har inviteret brugerne, vil de modtage en e-mailinvitation, som de skal acceptere.

Sådan affbryder du forbindelsen til dit HR-system

• Oplysninger om synkroniserede brugere, der blev inviteret og accepterede invitationen til Pleo, vil ikke blive fjernet fra kontoen, og brugerne vil IKKE miste deres adgang til Pleo.
  • Oplysninger om brugere, der aldrig blev inviteret, vil blive fjernet fra Pleo.