Användarhantering genom ditt HR-system

• Integrationer med HR-system är tillgängliga för kunder på Advanced-plan.
  • Integrationer kräver administratörsbehörighet till HR-systemet.

Anslut ditt HR-system till Pleo för att automatiskt:

• Lägga till nya medarbetare i Pleo (du behöver fortfarande skicka en inbjudan till dem innan de kan börja spendera)
  • Ta bort Pleo-åtkomst när medarbetare raderas eller inaktiveras i HR-systemet

Att konfigurera integrationen:

1. Navigera till Inställningar
  2. Klicka på Appar och byt till fliken för Användarhantering
  3. Välj ditt HR-system
  4. Klicka på Anslut
  5. Följ anvisningarna

Behöver du mer hjälp med konfigurationen? Se mer detaljerade guider nedan!

PersonioHiBobBambooHR
Google WorkSpaceSesame HRHR works
FactorialDeelBreathe HR
Charlie HRRemoteHumaans
EureciaOfficientNMBRS
Lucca HRPlandayHailey HR
WorkdaySAP SuccessFactorsSage HR
People HRIRIS CascadeAFAS
Sympa
Payfit
Cezanne

Vad händer härnäst?

Användare synkroniseras automatiskt

När integrationen har konfigurerats kommer befintliga användare att synkroniseras med användare i HR-systemet:

• Användare som finns både i Pleo och HR-systemet - kommer att få etiketten “tillagd via ...” och om de tas bort från HR-systemet kommer deras åtkomst till Pleo att återkallas

• Användare som bara finns i Pleo – kommer att stanna kvar i Pleo och kan endast tas bort manuellt. För att koppla dem till användare i ditt HR-system, se till att de använder samma primära mailadress.

• Användare som bara finns i HR-systemet - kommer nu att listas på sidan Lägg till personer, de behöver dock fortfarande bli inbjudna för att få tillgång till Pleo.

Bjud in användare till Pleo

Bjud in användare

När användarna har synkats i Pleo kan du bjuda in dem att använda Pleo:

1. Gå till Användare
  2. Klicka på Lägg till användare
  3. Välj de Användare du vill bjuda in till Pleo
    • För koncerner: Välj den verksamhet som du vill lägga till användaren i
    • Välj kortåtkomst,
      • Kort - Användaren kan bara spendera med sitt Pleo-kort
      • Kort och utbetalning - Användaren kan använda sitt Pleo-kort och lägga till utlägg
      • Endast utlägg - Användaren kan bara lägga till utlägg

När du har bjudit in användarna kommer de att få en mailinbjudan som de behöver acceptera.

Koppla ifrån ditt HR-system

• Information om synkade användare som blev inbjudna och sedan accepterade inbjudan till Pleo kommer att finnas kvar i kontot och kommer INTE att förlora sin Pleo-åtkomst
  • Information om användare som aldrig blev inbjudna kommer att tas bort från Pleo