Fysieke bonnetjes bewaren

Dit artikel is bedoeld voor beheerders. Neem contact op met je beheerder om uit te vinden wat je met je fysieke bonnetjes moet doen.

In de meeste landen is het niet nodig om je fysieke bonnetjes te bewaren zodra je ze aan je Pleo-app hebt toegevoegd.

Italiƫ

• Als binnen jouw organisatie bonnetjes digitaal worden gearchiveerd via de Conservazione Sostitutiva-certificering, hoef je de fysieke bonnetjes niet te bewaren.
  • Anders moet je de fysieke bonnetjes tot 10 jaar na de aanschafdatum bewaren.

Spanje & Frankrijk

• Als de foto's van de bonnetjes in de Pleo-app zijn gemaakt, hoef je de fysieke bonnetjes niet te bewaren.
  • Anders moet je je fysieke bonnetjes bewaren.

Luxemburg

Je moet je bonnetjes tot 10 jaar na de aanschafdatum bewaren.