Fyysisten kuittien säilyttäminen

Tämä artikkeli on tarkoitettu admineille. Ota yhteyttä adminiin selvittääksesi, miten käsitellä fyysisiä kuittisi.

Useimmissa maissa sinun ei tarvitse säilyttää fyysisiä kuittejasi, kun olet lisännyt ne Pleo-sovellukseesi.

Italia

• Jos organisaatiosi arkistoi kuitit digitaalisesti Conservazione Sostitutiva -sertifioinnin avulla, sinun ei tarvitse säilyttää fyysisiä kuitteja.
  • Muussa tapauksessa fyysiset kuitit on säilytettävä 10 vuotta ostopäivästä.

Espanja ja Ranska

• Jos kuittien kuvat on otettu Pleo-sovelluksessa, sinun ei tarvitse säilyttää fyysisiä kuitteja.
  • Muuten fyysiset kuitit on säilytettävä.

Luxemburg

Sinun täytyy säilyttää fyysiset kuittisi 10 vuotta ostopäivästä.